Beste gasten, wij horen graag hoe u het verblijf heeft ervaren. Tevens vernemen wij graag andere suggesties zodat een volgend verblijf nog aangenamer zal zijn. Alvast dank.

PAMM Vacances

Wat een ontzettend knus huisje in de Ardennen.

Het ziet er gloednieuw en super schoon uit. We zijn helemaal uitgerust teruggekomen. De struisvogelkwekerij is een aanrader! De eigenaresse spreekt Frans en Nederlands.

Verder de Citadel in Dinant bezocht en heerlijk gewandeld.

Bedankt!! We zijn ook in Chalet Fleur de Lys geweest. Zelfs meerdere keren. 1x in de winter om te skiën en 2x in de zomer met meerdere gezinnen. Er is van alles te doen in de omgeving.

Een fantastisch mooi, groot huis met een prachtig uitzicht. Helemaal tot in de puntjes verzorgd. Je kunt er makkelijk met een grote groep verblijven, zonder elkaar in de weg te zitten. Het is echt een huis waar je je direct thuis voelt. Helemaal top!!

Bob, Linda, Maud en Tom

Wat hebben wij genoten! Heerlijk oud- en nieuw gevierd met 14 vrienden in dit prachtige chalet Fleur de Lys.

Je komt hier helemaal tot rust. Gezellig bij elkaar en toch zoveel ruimte dat ieder zijn eigen weg kan gaan. Dagjes thuis afgewisseld met dagjes skieen in het prachtige ski gebied op 10 minuten afstand. Wij hebben genoten en komen zeker terug! Een echte aanrader! Groetjes.

Suzanne de Hont

Wat hebben wij een topweek gehad in chalet Fleur de Lys !

Een fjn ruim huis, waar we met 6 kids onder de 4 en 10 volwassenen alle ruimte hadden. En het speelgoed was een groot speelparadijs voor onze kleintjes. En vanwege goed geÏsoleerde kamers konden we ook allemaal prima slapen zonder wakker te worden van elkaar !

Dit huis is voor grote gezinnen zeker een aanrader !!

Bedankt en wellicht tot ziens !

Ps. en nog bedankt voor de flexibiliteit om een dag eerder te kunnen arriveren !

Familie vd Kolk

    Gastenboekformulier

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht

    Maak deze som, bewijs dat je geen robot bent